Adressboken

Läs mer om hur du kan spara tid genom vår smarta funktion - adressboken.

⏱ 2 minuter att läsa

Spara adress(er)
Det finns två sätt att lägga till en ny adress.

Alternativ 1.

Det första alternativet är att lägga till adressen i samband med att ni bokar en frakt via “ny sändning”. Då fyller ni i företagsnamnet och adressen och klickar i rutan "Spara avsändare i adressboken". (se bilden nedan)

Alternativ 2.

Det andra alternativet är att klicka sig in i adressboken och lägga till kontakten där.
Vill ni lägga till flera kontakter samtidigt rekommenderar vi er att klicka er in i adressboken.

För att komma dit går ni till:

1. Inställningar

2. Adressbok

3. Lägg till kontakt --> Fyll i uppgifter

4. Lägg till kontakt

Besvarade vi inte alla dina frågor?
Släng iväg ett meddelande i chatten så hjälper vi dig!🌟