Så här gör du en snabb prisberäkning

Här beskriver vi vår funktion snabbförfrågan och hur du enklast får fram ett pris på en sändning i Sendify

⏱2 minuter att läsa

Snabbförfrågan

När du loggar in i Sendify kommer du direkt till vår smidiga funktion Prisförfrågan. Den här funktionen har vi utvecklat för att erbjuda möjligheten att snabbt se ett pris på en sändning.

Tips: Vet du att du ska skicka din frakt → Gå till “Ny sändning

Med priskollen får du veta priset på din sändning inom 30 sekunder. Det enda vi behöver veta är:

1. Postnummer och land: Avsändaren och mottagaren

2. Kollits/kollinas dimensioner och vikt.

Klicka på sök så får du direkt priser för alla tillgängliga fraktalternativ.

Här ser du dina olika fraktalternativ för denna sändning. Vi sorterar på ledtid och pris.

Besvarade vi inte alla dina frågor? Släng iväg ett meddelande i chatten så hjälper vi dig!🌟