Beräkna pris / Ny sändning

Vad är skillnaden i systemet?

⏱ 1 minut att läsa

Beräkna pris

Funktionen Beräkna pris / Prisförfrågan använder du när du snabbt vill få veta priset på en frakt.
Lägg märke till att du inte kan ändra uppgifter som påverkar priset i senare steg här.

1. Du fyller i postnummer och gods

2. Du får ett pris

3. Du klickar på Slutför sändningsinfo

4. Du kan inte ändra postnummer eller gods då det är dessa parametrar priset du fick baserades på.

Denna funktion är bäst när du inte är säker på att du ska skicka något men vill kolla snabbt vad det skulle kosta.

Ny sändning

När du däremot söker pris från Ny sändning kan du både använda dig av adressboken och också ändra uppgifterna i sändningen allteftersom.

Du kan redigera informationen i sökningen i varje steg och får en ny fraktlösning mellan gångerna.

Denna funktion är som bäst när du har alla uppgifter och vet att du ska boka.

Besvarade vi inte alla dina frågor? Släng iväg ett meddelande i chatten så hjälper vi dig!🌟