Bjud in användare till ditt team

I Sendify finns en funktion som gör att du och dina kollegor kan ha varsitt inlogg till samma konto.
Det gör att ni enkelt kan se vem som har bokat vilken frakt, ni kommer åt samma adressbok, ni kan följa samtliga frakter men ni får en och samma faktura.

För att bjuda in dina kollegor går du till "Inställningar" --> "Bjud in".

Bjud in

Vad behöver din kollega göra?

• Klicka på “Acceptera inbjudan” i det mailet vi skickat ut - inte fått något mail? Skriv till oss i chatten!

• Fyll i namn och telefonnummer

• Läs och acceptera våra villkor

• Klicka på “Registrera”

• Klart!

Besvarade vi inte alla dina frågor?
Släng iväg ett meddelande i chatten så hjälper vi dig!🌟