Integration: Prosmart

Följ nedan steg för att komma igång med er integration mot Prosmart.

1. Gå till "Importera ordrar" på ert konto --> Klicka på "Prova 20 dagar gratis".

2. Välj volympaket, integration från listan samt fyll i era uppgifter.

3. Skrolla ner och klicka på "Aktivera provperiod"

4. Klicka på "Anslut"

5. Ge integrationen ett namn. Klicka på "Nästa steg"

6. Klicka in på inställningar (kugghjulet uppe till höger i bild)

7. Klicka på "API"

8. Skrolla längst ner på sidan --> Välj en av era användare och klicka på "Hämta API-nyckel"

9. Kopiera API-nyckeln och skicka till Prosmarts Support Team ( eller till konsulten som ni har under implementeringen av Prosmart)

Prosmart kommer sätta upp koppling för er och kontakta er efter det är klart.