Integration: Visma E-Ekonomi

Följ dessa steg för att sätta upp en integration mot Visma E-Ekonomi

1. Gå till "Importera ordrar" på ert konto --> Klicka på "Prova 20 dagar gratis".

2. Välj volympaket, integration från listan samt fyll i era uppgifter.

3. Skrolla ner och klicka på "Aktivera provperiod"

4. Klicka på "Anslut"

5. Ge integrationen ett namn. Klicka på "Nästa steg"

6. Skriv in valfritt namn under anslutningens namn.

7. Välj "Produktion".

8. Klicka "Anslut".

9. Logga in i er Visma Online

10. Bevilja tillstånden som visas.

11. Klicka på "Yes, Allow".

12. När detta fönster stängs kommer ni till nedan sida. Där klickar ni först på "Testa anslutning" sen på "Spara anslutning" (på den högra sidan).

13. Då ska det se ut på följande sätt:

14. Skrolla ner för att välja om ni vill importera ordrar baserat på "Order" eller "Faktura"

--> Välj vilket datum som ni vill att ordrarna ska importeras från

Om ni väljer att importera "Faktura" så kan ni välja att exludera vissa delar som exempelvis valutor.

Om inte så är allt för ifyllt och ni kan skrolla längst ner och klicka på "Save & start integration"

Om ni väljer att importera via "Order" behöver ni även där välja datum som ordrarna ska importeras från samt vilka ordrar som ska importeras baserat på status.

När du är klar med detta klickar du på "Save & start integration" så kommer kopplingen vara uppsatt.