Stämmer inte din faktura?

⏱ 1 minut att läsa

När du bokar en transport i Sendify baseras priset på dom uppgifter du skriver in i systemet vid bokning.
Skulle någonting vara fel i bokningen, såsom storleken på godset, icke stapelbar/stapelbart eller om det exempelvis blir ett leveranshinder så kan du läsa om tilläggen under "Fakturaposter" här.

Om du inte tycker att du ska ha tillägget pga att transportören har gjort fel så kan du klicka på knappen nedan. Vi tar informationen vidare med transportören och hjälper dig att reklamera kostnaden.

Notera att det i slutändan är transportören som avgör om en kostnad kan reklameras eller inte.

Har du fler frågor gällande fakturor så kan du skriva till oss i chatten så hjälper vi dig!