Vad är Sendify?

Hur vet vi om Sendify passar oss?

⏱ 2 minuter att läsa

Sendify är ett TA-system (Transport Administration) som är byggt för att vara användarvänligt och utformat så att ni som företag ska kunna jämföra, boka och spåra alla era sändningar på ett och samma ställe.

Vi utvecklar ständigt systemet i samarbete med våra användare, allt för att jobba mot vår vision - att vara med och forma framtiden för B4B-handel.

På Sendify arbetar vi med alla typer av företag som är intresserade av att förenkla sin frakt.
Vi erbjuder paket, pall och partifrakt inom Sverige och till och från Sverige.
En del av våra kunder har valt att flytta hela sitt fraktflöde till oss och andra använder oss som ett komplement. Det är helt upp till er hur mycket ni vill skicka med oss. Systemet är kostnadsfritt, ni betalar enbart för det ni faktiskt skickar.

Oberoende av vilka transportörer ni väljer i systemet eller hur många frakter ni bokar får ni en samlingsfaktura, en gång i vecka med 20 dagar i betalningsvillkor.
(självklart inte om ni inte bokat föregående vecka)

Länk till video: Så fungerar Sendify

Registrera

För att registrera er i Sendify klicka på knappen nedan:

Skapa konto.

Besvarade vi inte alla dina frågor?
Släng iväg ett meddelande i chatten så hjälper vi dig!