Integration: Fortnox

Följ nedan steg för att komma igång med er integration mot Fortnox.

1. Gå till "Importera ordrar" på ert konto --> Klicka på "Prova 20 dagar gratis".

2. Välj volympaket, integration från listan samt fyll i era uppgifter.

3. Skrolla ner och klicka på "Aktivera provperiod"

4. Klicka på "Anslut"

5. Välj namn på er integration. Klicka på "Nästa steg"

6. Generera en API-nyckel genom att välja en användare. Klicka på "Hämta API-nyckel"

7. Klicka på "Skapa ny anslutning"

3. Klicka på "Anslut"

4. Logga in med dina inloggninsupgifter i Fortnox

5. Klicka på "Godkänn behörighet"

6. Klicka på "Spara anslutning"

7. Välj om du vill importera ordrar baserat på "Order" eller "Faktura".

- Vill ni importera via "Order" väljer du:

Order (Fortnox) → Sändning (Sendify) & Sändning (Sendify) → Order (Fortnox)

- Vill ni importera via "Faktura" väljer du:

Faktura (Fortnox) → Sändning (Sendify) & Sändning (Sendify) → Faktura (Fortnox)

8. Klicka på "Save & start integration".

OBS! Viktigt att tänka på när en order skapas i Fortnox är att välja om det är ett företag eller privatperson som ni skickar till. Detta kommer även avgöra om sändningen blir adresserad till företag eller privatperson i Sendify.

Klar!